Karrier a CETIN-nél

A CETIN-nél jó dolgozni. Nézd meg milyen az élet velünk, vagy olvass többet a kiválasztási folyamatunkról  
Scroll
Banner
Miért érdemes velünk dolgozni 
Kollégáink a működésünk alábbi három fontos pillérét tartják a legtöbbre 

Támogató csapat

Csatlakozz csapatunkhoz, és legyél egy olyan környezet részese, ahol a nyílt kommunikáció, a csapatmunka és a tudásmegosztás kulcsfontosságú. A CETIN Hungary-nél az együttműködés nem csupán közös munka: egymás támogatása és felkarolása is fontos számunkra. Nemcsak a napi feladatok iránt vagyunk elkötelezettek, hanem a csapat egységét erősítő és az egyéni jóllétet elősegítő programok iránt is.

Szakmai inspiráció

Nálunk olyan szakemberekkel dolgozhatsz együtt, akik kiváló szakmai képességekkel rendelkeznek és kiemelkedők a saját szakterületükön. Eltökélt szándékunk, hogy hozzájáruljunk a digitális átalakuláshoz, és ezen az úton a csapat minden egyes tagjának szerepét fontosnak tartjuk. A mobil, az IT és a biztonság területén dolgozó kollégáink mindig a legújabb, folyamatosan fejlődő és változó technológiákkal foglalkoznak, így lehetőségük nyílik szakmai képességeik fejlesztésére, valamint a legújabb ismeretek és technológiák elsajátítására.

Támogató munkakörnyezet

Irodánk Törökbálinton található, ahol a természeti szépség és a modern kényelem találkozik. A különböző személyes preferenciáknak megfelelő hibrid munkamodellt is támogatjuk. A munkatársak jóllétére összpontosító tevékenységünk átfogó well-being programot és egészségbiztosítást foglal magában.  Az irodába való ingázást is támogatjuk azzal, hogy csapatunk tagjai számára buszjáratot biztosítunk. Emellett minden csütörtökön állatbarát napot tartunk, amikor kollégáink a kutyájukat is magukkal hozhatják az irodába.

CETIN Hungary Bemutatkozó Videó

Mindig keresünk szenvedélyes, elkötelezett és tehetséges szakembereket a csapatunkba. 

Munkavállalóink történetei

Mit gondolnak a CETIN-ről azok, akik nap mint nap velünk vannak? Olvasd el kollégáink történeteit!
A CETIN Hungary célja, hogy a szervezet és az egyének együtt fejlődjenek. Büszkék vagyunk valamennyi kollégánk értékes hozzájárulására, akik kivételes munkája és szakértelme jelentősen hozzájárul sikereinkhez. E kiemelkedő teljesítmények elismeréseként a CETIN munkavállalói számára szavazást szervezett, hogy jelöljenek személyeket a Champion of the Year díjra, amellyel az év során nyújtott kiemelkedő teljesítményt ismerik el. 
Németországból érkezett az évi 50 milliárd forintos nettó árbevételt megközelítő CETIN Hungary élére Kübler-Andrási Judit, aki olyan magától értetődően beszél nemrég megszerzett vezérigazgatói pozíciójáról, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy nők nagy technológiai cégeket vezetnek. A gyengébbik nem erősségein túl a CETIN és a Yettel kapcsolatáról, a vállalati kultúrák közti különbségekről és a fiatal cég terveiről is beszélt a Marketing&Media magazinnak a szakember.
A globális trendekkel összhangban már Magyarországon is megalakultak az első telekommunikációs infrastruktúraszolgáltatók: a három hazai mobilszolgáltató közül kettő külön cégbe szervezte infrastruktúrája egy részét. De mi a ráció és az üzleti modell a lépések mögött? A fenti kérdésekre vendégszerzőnk válaszol.