Új HR-vezető a CETIN Hungary Zrt.-nél

Új HR-vezető a CETIN Hungary Zrt.-nél

A független, integrált telekommunikációs infrastruktúraszolgáltató CETIN Hungary Zrt. új HR igazgatót nevezett ki Erdélyi Emőke személyében. A humánerőforrás-menedzsment területén közel húsz évnyi tapasztalattal rendelkező szakember június 30-án csatlakozott a vállalathoz.

Erdélyi Emőke felügyeli a mintegy kétszáz képzett kollégával rendelkező CETIN Hungary Zrt. HR-tevékenységét. Támogatja a vállalat stratégiáját, amelynek célja a hagyományos adatcsatlakozási és infrastrukturális szolgáltatások nyújtása mellett az ügyfélközpontú, biztonságos és komplex digitális hálózati megoldások agilis biztosítása.

Erdélyi Emőke közel húsz éves tapasztalattal rendelkezik a humánerőforrás-menedzsment területén. Pályafutása során dolgozott az Invitel Távközlési szolgáltató Zrt-nél, a Hewlett-Packardnál és az Erste Banknál. A CETIN-hez a Skanska Ingatlan Magyarország Kft.-től érkezik, ahol – először HR business partneri majd 2018-tól HR menedzseri pozícióban – a vállalat teljes körű humánerőforrás-feladataiért felelt Magyarországon és később Romániában, mindkét országban a vezetői csapat részeként.


A CETIN Hungary Zrt.-ről

A CETIN Hungary Zrt. a PPF Csoport tagjaként független integrált telekommunikációs infrastruktúraszolgáltató vállalat, Magyarország egyik meghatározó országos mobil rádiós és átviteltechnikai hálózatának tulajdonosa és üzemeltetője mintegy négyezer telephellyel, jelenléti ponttal. Közel 200 kiváló szakemberrel a CETIN Hungary üzleti tevékenységének fókusza a hálózattervezés, hálózatépítés és üzemeltetés, átviteltechnika, adatközpont, IT infrastruktúra és IT biztonsági szolgáltatások.